Doneer spullen

Spullen voor de Voedselbank

Hoewel voedsel bij de Voedselbank centraal staat, redden we het niet met alleen voedsel. Materialen om het voedsel op te slaan en te vervoeren zijn ook van belang. Denk hierbij aan magazijnstellingen of een elektrische palletwagen. Wilt u dergelijke goederen doneren, neem neem dan contact op met de afdeling voedsel- en fondsenwerving via werving@voedselbank.nl, 010 - 727 10 70, of maak gebruik van het contactformulier.

Spullen voor de Kringloopwinkel Keigoed

Goederen die u niet meer gebruikt kunt u inleveren bij onze Kringloop genaamd ‘Kringloopwinkel Keigoed’.

Denk hierbij aan kleding, speelgoed, meubels, huishoudelijke producten etc. Zowel nieuw als gebruikt. De opbrengst van de verkochte producten gaat voor 100% naar de Voedselbank. Wanneer het om grote of een grote hoeveelheid goederen gaat kunnen we de spullen ook bij u komen ophalen.

Kringloop Keigoed kunt u vinden aan de Keileweg 65A, achterin het terrein. De openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag tussen 09:00 en 15:00. Heeft u vragen over bijzondere goederen of wilt u een groot aantal spullen doneren, bel dan even naar 010 – 727 10 79, stuur een mailtje naar keigoed@voedselbank.nl, of loop eens gezellig naar binnen!

Via de volgende link komt u bij de website van Kringloopwinkel Keigoed.