Oog voor voedsel, hart voor mensen

Zoek je hulp?

Voedselhulp nodig?
Check in 1 minuut of jij in aanmerking komt en waar de dichtstbijzijnde voedselbank bij jou in de buurt zit.

Steun ons

Méér dan een miljoen mensen leven onder de armoedegrens. Help jij mee voedseloverschotten aan hen te geven en zo de voedselverspilling te stoppen?

Word vrijwilliger

De fantastische vrijwilligers die zich dagelijks inzetten om de visie van de Voedselbank realiteit te maken, zijn het hart van de organisatie. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Vacatures

Spoed

Per dag vul je samen met anderen een paar honderd voedselkratten. Per week bevoorraden wij op deze manier 32 uitdeelpunten in (regio) Rotterdam. Op deze manier help je zo’n 7000 gezinnen in nood.

Spoed

Voor onze afdeling ICT van de Voedselbank Rotterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde vrijwilliger die het leuk vindt om in teamverband de technische ICT-ondersteuning te verzorgen binnen de Voedselbank Rotterdam (Keileweg en Keilestraat).

Kort project

Wij zoeken 2 extra handige klussers die samen met de schilder mee willen werken aan het gereedmaken van onze nieuwe winkelruimte.

Auto van de zaak

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs BE. Fysiek in staat om te laden/lossen met de elektrische palletwagen/steekwagen. Ervaring in soortgelijk werk. 1 tot 3 dagen per week beschikbaar van 8.00 - 15.00 uur