ISS-Restaurants van Erasmus MC doneren 40.000 kommen soep aan Voedselbank Rotterdam

Rotterdam, 27 augustus 2019 - Gasten van de Erasmus MC-restaurants DOK10 en KADE80 hebben afgelopen jaar gezamenlijk liefst 40.000 kommen soep gedoneerd aan Voedselbank Rotterdam. 

De actie is mogelijk gemaakt door cateraar ISS Facility Services die soepen van Soupalicious serveert. Dit zijn lekkere, koelverse soepen met een sociale plus: met elke kom die je afneemt doneer je automatisch een kom soep aan de voedselbank in jouw buurt.

Omdat onze gasten inmiddels 10.000 liter Soupalicious hebben afgenomen, ontvangt Voedselbank Rotterdam 40.000 kommen soep (4 kommen uit een liter). Erik Fontijn is namens de voedselbank blij met de symbolische cheque: ‘Heel goed initiatief dit. Het zijn gezonde soepen vol groenten. We hopen er nog veel van te krijgen.’

ISS Facility Services is fan van het Soupaliciousconcept. Foodspecialist Vincent Folkers, die de cheque overhandigt: ‘Dit zijn kwalitatief gewoon goede soepen waar onze gasten blij van worden. We steunen dit topinitiatief dan ook van harte.’

Ook Alwin Cost (ISS, rechts op de foto) en Ton van der Poel (Facilitair Erasmus MC, links) zijn blij met het resultaat: ‘Met dank aan onze gasten’.

https://www.nl.issworld.com/

www.soupalicious.nl