Kookpunt actie heeft 130 pannen opgeleverd, bedankt!

Rotterdam, 1 maart 2019 – Kookpunt schenkt 130 nieuwe pannen aan de Voedselbank Rotterdam, de oogst van de Pannenhart in Actie in de maand februari.

Op 1 maart heeft Kookpunt medewerker Paula Bastinck 130 nieuwe pannen overhandigd aan Amanda van Kuijk, een enthousiaste ambassadeur van de Voedselbank welke tevens werkzaam is voor de brandweer. Zij zal er met hart en ziel voor zorgdragen dat deze pannen een goede bestemming krijgen.

Wij willen Kookpunt, haar klanten die hebben deelgenomen, en haar partners Fissler, Le Creuset en WMF hartelijk bedanken.

Kookpunt organiseert traditiegetrouw in februari de Pannenhart in actie. Kookpunt beperkt zich echter niet maar tot één maand actie. Gedurende het gehele jaar is het mogelijk om uw oude pannen in te leveren bij Kookpunt aan het Noordplein ten behoeve van de Voedselbank Rotterdam. Gaat u over op inductie of bent u simpelweg toe aan een nieuwe pan of wellicht een geheel nieuwe pannenset? Lever uw oude pannen bij Kookpunt in en bij de Voedselbank geven ze hen een tweede leven!