Quinton BV doneert BHV cursussen

Rotterdam, 26 november 2018 – De vrijwilligers van de Rotterdamse Voedselbank helpen mensen in nood. Dat doen we door middel van voedsel en dat doen we graag. Echter hebben ook onze vrijwilligers soms hulp nodig. Bij een hartstilstand, verstikking of brand zijn we afhankelijk van mensen die kennis hebben van eerstehulpverlening en brandbestrijding, ofwel BHV’ers.

Quinton BV biedt al sinds 2015 gratis BHV cursussen aan de Voedselbank. Ook dit jaar staan zij weer klaar om ons van vitale informatie te voorzien. Vrijwilligers krijgen de kans om de cursus te volgen en ervaren BHV’ers krijgen een herhalingscursus aangeboden. Door de gratis cursussen leiden zij onze vrijwilligers op tot bedrijfshulpverleners. Deze gift is voor ons van onschatbare waarde.

De BHV-organisatie biedt al sinds 1996 veiligheidscursussen, veiligheidsadvies en EHBO- en brandveiligheidsmiddelen aan voor allerlei soorten bedrijven. Hiermee bereiden ze organisaties voor op calamiteiten en zorgen ze voor een veilige leefomgeving, want veiligheid is veel meer dan een verplichting vindt Quinton. Om nog een extra een steentje bij te dragen aan de maatschappij helpen zij verschillende stichtingen door middel van sponsoring, waaronder dus de Voedselbank.

Quinton helpt ons letterlijk en figuurlijk uit de brand. Enorm bedankt hiervoor!

Wil je meer weten over Quinton en wat zij doen? Kijk dan op https://www.quintonbhv.nl/wij-zijn-quinton/