Vegan pizzamerk “iHeartpizza” deelt 5000 pizza’s uit aan kinderen die afhankelijk zijn van Voedselbank Rotterdam

Duizenden kinderen in Rotterdam zijn afhankelijk van de Voedselbank. Sinds de Corona crisis is het aantal klanten sterk gestegen waardoor voedselbanken kampen met een tekort aan voedsel donaties. Jaimie van Duin, oprichtster van het vegan diepvriespizza merk “iHeartpizza”, wil helpen.

“Wij bieden een lekker, gezonder en duurzamer alternatief voor ’s werelds meest favoriete gerecht: pizza. Ons doel is om de toegankelijkheid van écht lekker plantaardig eten te vergroten. Toen ik in gesprek ging met Voedselbank Rotterdam en de schrijnende cijfers onder ogen kreeg, raakte dit mij erg. Als kinderen iets lekker vinden is het wel pizza. Daarom hebben wij besloten een campagne op te zetten om minimaal 5000 kinderen blij te kunnen maken met onze pizza’s in December.”

“Als start-up zijnde kunnen wij de totale kosten nog niet helemaal zelf dragen en vragen wij de hulp van mede-rotterdammers om dit doel te kunnen behalen. Wij hebben op de website van “gofundme” een campagne aangemaakt waar mensen een bijdrage kunnen leveren en zo pizza’s kunnen doneren aan gezinnen die in deze moeilijke tijd wat extra hulp kunnen gebruiken. Iedere donatie matchen wij als bedrijf, wij verdubbelen dus de donatie die jij maakt. Alle beetjes helpen en wij zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die ons wil helpen dit doel te verwezenlijken voor die kids.”

“Onze pizza’s zijn even lekker, zo niet lekkerder dan een variant waarin dierlijke producten zijn verwerkt. De groentes die wij als topping gebruiken zijn vers en onze pizza’s zijn vrij van soja, cholesterol, zuivel, conserveermiddelen en GMO’s. De kids kunnen dus met een gerust hart smullen!”